test bilde

Mitt navn er Silje Kristine Larsen.

Etter over 12  år som butikkleder, kjente jeg at det var på tide med en endring i livet.

Jeg ønsket å gjøre noe annet, noe «mer»,noe annerledes for å kunne hjelpe andre. Jeg er opptatt av en helhetlig helse. At hjertet får vise vei, og at både hodet og kroppen fungerer optimalt. Når alle delene fungerer, da oppstår det en helhetlig balanse der sjelen trives.

Jeg kjente på følelsene fra lav energi,trøtthet og en gnagende innvendig uro.

Jeg var stresset og hadde ofte veldig høye forventninger til meg selv. Jeg lyttet aldri innover. Jeg var selvkritisk og ganske opptatt av å hele tiden gjøre «det riktige», selv om det ikke var riktig for meg. Jeg hadde absolutt ingen dialog med min indre stemme, og bare kjørte på med ytre faktorer og prosjekter. Jeg hadde mye dårlig samvittighet for enten jobb eller de hjemme, og jeg var sliten og irritabel.

Det var overhodet ingen kommunikasjon mellom hjertet,hodet eller kroppen. Det var nesten som at de levde sitt eget liv, hver del for seg.

Ved hjelp av ny bevisstgjøring og teknikker jeg har lært, har jeg fått en mye bedre hverdag med masse energi!! Jeg har mer ro og tilstedeværelse når jeg er sammen med familie og venner,og jeg føler mindre stress, uro og tankespinn i både kropp og hode. Jeg vet akkurat hva som gir energi og hva jeg må unngå, og det er fantastisk å være bevisst på hva kroppen forteller meg. Jeg har funnet tilbake til krafta i meg selv, og jeg er svært bevisst på mine egne mønster slik at jeg ikke trenger å «gå i fellen» gang etter gang. I tillegg har jeg en mye bedre selvfølelse og jeg står stødig i mine valg. Intuisjonen min har blitt veldig flink til å lese både meg selv og andre.Det er rett og slett en helt ny hverdag med en veldig fin balanse mellom hjertet,hode og kropp. 

 

Målet mitt er å inspirere,motivere og veilede deg igjennom prosessen som kreves for skape de samme positive forandringene hos deg.

Les om teknikkene under «behandling».

Klem fra Silje !